Tysk Kvalitet

Tysk kvalitet siden 1923

Nye og revolusjonerende SuperShave, med hele 5 unike skjæreblader, produseres i den lille landsbyen Eisfeld. Hele produksjonsprosessen er svært komplisert, og fra ruller med svensk stål utvikles det som til slutt blir en fantastisk barberhøvel med fem sylskarpe blad. Selve håndtaket til høvelen er solid, ergonomisk, moderne og stilfullt. Godt gammeldags håndverk kombinert med store investeringer i tysk teknologi.

Prøv SuperShave for kun kr 0,-* - Klikk her!

Produsert med tysk presisjonsteknikk

Det tok år med intensiv forskning basert på tester og matematiske beregninger før Gothic Arch II teknologien ble en realitet. Fabrikken bak SuperShave er en av få i verden som mestrer den arbeidskrevende og komplekse teknologiske prosessen. Dette sikrer deg en presis, tett og behagelig barbering.

fabrikken.jpg
sharp.jpg

Svensk kvalitetsstål

Når den perfekte barberopplevelsen skal utvikles er kun det beste godt nok. For å sikre deg holdbare og hygieniske barberblader, er det kun brukt svensk, rustfritt, karbonbelagt og forkrommet stål i de sylskarpe skjærebladene.

Aloe Vera som pleier

En effektiv stripe med Aloe Vera pleier og tilfører huden fuktighet. Gummikanten løfter hårene, og du er sikret en behagelig og hygienisk barbering.

aloe-vera-mann.png
IMG_7456-3.jpg

Garanti

SuperShave produseres i Tyskland, i en av verdens eldste og beste barberhøvelfabrikker. Snart hundre års erfaring kombinert med moderne finteknologi gir deg den perfekte barberopplevelsen.

Startpakken inneholder barberhøvel og barberblad, og leveres i et praktisk etui. Vi kaller det tidenes mest behagelige barberopplevelse.